Collectie en Product informatie

Frontmaterialen

Melamine

Duurzame fronten van houtvezelplaat met hoogwaardige melamine toplaag, tweezijdig in kleur. De toplaag is in vele unikleuren en houtdecoren leverbaar. Bij houtdecoren is (afhankelijk van de gekozen decor) het oppervlak voorzien van een nerfstructuur. Alle melamine fronten zijn laserafgekant voor een superieure kwaliteit.

MDF gelakt

Fronten op basis van MDF. Deze fronten kunnen worden afgewerkt in een structuur of zijdeglans lak. Hierbij is een keuze uit de lakkleuren van de Uni Collection of de 1950 NCS kleuren collectie.

Ultra Mat

Fronten van MDF met een extreem mat oppervlak wat fluweelachtig aanvoelt (soft touch) en fingerprintproof is. Alle matte fronten zijn naadloos verlijmd door middel van laserafkanting. De binnenzijde van het front is afgewerkt in miniperl in bijpassende kleur.

Hoogglans lak

Hoogglans gelakt front van MDF. Hoogglans lak kan alleen toegepast worden op model Kasaï. Er kan gekozen worden uit de hoogglans lakkleuren van de Uni Collection of de een van de kleuren uit de 1950 NCS kleuren collectie.

Kunststof hoogglans

Hoogglans fronten van MDF met een acryl toplaag voor een perfecte glansgraad. Naar keuze kan het front afgekant worden met een bijpassende uni-kleur of glas-look kantenband. Alle acryl fronten zijn naadloos verlijmd door middel van laserafkanting m.u.v. de glas-look kantenband. De binnenzijde van het front is afgewerkt in een matte bijpassende kleur.

Hout fineer

Deze MDF fronten zijn in stoer grof fineer uitgevoerd en worden geleverd met een verticale nerf. Ze kunnen met en zonder verticaal groevenpatroon worden uitgevoerd. Alle fineer deuren kunnen met beits, structuur- en zijdeglanslak afgewerkt worden.

Er kan gekozen worden uit de 9 kleuren van de Uni Collection, 1950 kleuren van de NCS kleuren collectie of 4 beitskleuren.

Wij maken u erop attent dat de fineerdelen uit een geselecteerde ruwe houtpartij komen. In meer of mindere mate komen hierin noesten, vlammende houtstructuren en kleurverschillen voor. Daardoor is op kleur en structuur van het hout voor de uiteindelijke keuken geen invloed uit te oefenen. Het gaat hier om een natuurproduct waardoor elke keuken uniek is. De rugzijde van het front is uitgevoerd met gelijke houtsoort, echter hierop kunnen oneffenheden voorkomen.

Kunststof ommanteld

Fronten op een MDF basis. De fronten worden 3- zijdig ommanteld met kunststof in kleur of voorzien van een zijdeglans- of structuurlak.

Hierbij is een keuze uit de lakkleuren van de Uni Collection of de 1950 NCS kleuren collectie. De achterzijde van het front is bij kunststof in de kleur wit en indien front gelakt is de achterzijde ook gelakt

Massief hout

Massief houten fronten bestaan uit een massief houten kader en een gefineerd binnenpaneel. Hierbij bestaat de keuze uit fijn en grof hout. Alle massieve modellen kunnen worden afgewerkt in beits, zijdeglans- of structuurlak.

Er kan gekozen worden uit de 9 kleuren van de Uni Collection, 1950 kleuren van de NCS kleuren collectie of 2 beitskleuren.

Wij maken u erop attent dat de massief- en fineerdelen uit een geselecteerde ruwe houtpartij komen. In meer- of mindere mate komen hierin noesten, vlammende houtstructuren en kleurverschillen voor. Daardoor is op kleur en structuur van het hout voor de uiteindelijke keuken geen invloed uit te oefenen. Het gaat hier om een natuurproduct waardoor elke keuken uniek is.